Konkurrencen Hjem // Konkurrencen Menu Skal du være med i Madpakkedysten? Overvejer du at deltage i konkurrencen, så læs mere: Konkurrencebeskrivelse til deltagere. Alle erhvervsskoler der udbyder grundforløb 2 for gastronomelever, gourmetslagterelever og bager- og konditor-elever kan deltage. (alle erhvervsskolers relevante mad-faglinjer er velkomne til at stille op.) Eleverne tilmelder sig selv i hold af to personer. Det er muligt at tilmelde større hold, men man stiller to elever fra forskellige fagretninger til konkurrencen. Begge elever skal gå på grundforløbet på konkurrencedagen. Madpakkedystens dommere: Kok Bo Jakobsen. Bo driver Restaurationen sammen med sin kone. Hans hjerte banker for de danske madtraditioner og han er forkæmper for det gode håndværk. Kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. Louisa Lorang driver et online madmagasin Lorang og Co. Hun har bl.a. skrevet ”Madpakke-bogen”. Kok Helena Unny Rørbo. Helena driver Arbejdermuseets Café og Øl-halle, der er specialiserede i det hjemmelavede smørebrødskøkken. Bager Erik Jensen. Erik arbejder som pædagogisk og faglig konsulent for bager og konditorbranchen. Han er skuemester ved svendeprøver og har en finger med i en række faglige mesterskaber både hjemme og udenlands. Konditor og kagekone Marianne Stagetorn. Marianne er indehaver af og kvinden bag La Glace. Vigtige datoer: 3. februar 2020: Hvert hold indsender tilmeldingstilkendegivelse til ja@arbejdermuseet.dk. 28. februar 2020: Hvert hold indsender en beskrivelse af deres produkt og idé. Gerne som en visuel præsentation. Fx en lille film, en tegning eller et visionboard. 5. marts 2020: Dommerpanelet udvælger 6-8 hold blandt de tilmeldte. De inviteres til finalen. 26. marts 2020: Madpakkedystens finale for publikum afvikles i Festsalen på Arbejdermuseet i København. Hvad kan du vinde? Præmie: 2x Teddy røremaskiner Præmie: 2x Graef V22-pålægsmaskine Præmie: 2x Specialknive fra Foodgear Madpakkedystens præmiesponsorer er: