Booking og praktiske oplysninger

Booking

Skoletjenestens undervisningsforløb bookes online via hjemmesiden. Undervisningsforløb skal bookes mindst 7 dage i forvejen.

Har du spørgsmål til din booking eller til undervisningen, så kontakt vores bookingafdeling mandag- fredag kl. 9.30-12 på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk

Afbestilling

Du kan uden omkostninger afbestille dit undervisningsforløb gennem vores bookingsystem op til 48 timer, før undervisningen begynder.
Afbestiller du 24 timer før, skal du ringe til vores bookingafdeling.
Afbestilling under 24 før regnes som manglende fremmøde, og i så fald skal du betale fuld pris for undervisningsforløbet.

Undervisning på egen hånd

I er altid velkomne til at besøge Arbejdermuseet på egen hånd.
Besøg på egen hånd skal bookes på forhånd:

Book dit besøg (Førskole dagtilbud)

Book dit besøg (Indskoling)

Book dit besøg (Mellemtrin)

Book dit besøg (Udskoling)

Book dit besøg (Ungdomsuddannelse)

Ved besøg på egen hånd skal I være opmærksomme på, at der kan være udstillinger, der optaget af undervisning. Museumsværterne ved indgangen vil fortælle, hvilke udstillinger, der er ledige hvornår.

Garderobe

Ved indgangen har vi garderobeskabe, hvor elevernes tasker skal ligge, mens I er på besøg.

Madpakker

Madpakker kan du spise i festsalen eller i gården efter godkendelse fra personalet. NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker på museet. Ring eventuelt dagen før jeres besøg på 33 48 03 37 og hør nærmere.

Medbragt mad må ikke nydes i Kaffebaren.

Skoletjenesten

Arbejdermuseet samarbejder med Skoletjenesten i udviklingen af undervisningstilbud. Skoletjenesten arbejder for at udnytte den pædagogiske værdi i kulturinstitutionernes særlige læringsrum, så læring, oplevelse og faglighed kan gå hånd i hånd. Det sker gennem videndeling og samarbejde med regioner, kommuner, kulturinstitutioner, uddannelsessteder og nationale aktører i sektoren af eksterne læringsmiljøer. Læs mere om Skoletjenesten