Arbejdermuseet_photo_Adam_Mork_032_L

Lej festsalen

Festsalen egner sig godt til større møder, konferencer, debatarrangementer, firmaarrangementer, receptioner og jubilæer. Festsalen har også en balkon, som kan inddrages ved stående receptioner og en sidefløj, der kan bruges til bar, garderobe eller boder.  

Festsalen er hjertet i arbejderforsamlingsbygningen og har siden 1879 huset alt fra politiske møder og generalforsamlinger til juletræsfester for arbejdere. I festsalens stemningsmættede atmosfære kan deltagerne til jeres arrangement mærke historiens vingesus og fællesskabets særlige kraft.

Cafe & Øl-Halle sørger for forplejningen i festsalen. Læs mere om deres menuer & tilbud og vælg den ønskede forplejning, når du sender din forespørgsel.

Ønsker du at booke festsalen til et møde, er du velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel.

For andre arrangementer i festsalen, da kontakt os på festsal@arbejdermuseet.dk eller på booking-telefonen, hverdage 9.30-12.00 på tlf. +45 33 93 25 75. Vi glæder os til at hjælpe med lige netop jeres arrangement.

Festsalen_ikoner-01

Restaureret håndværk

Festsalen gennemgik i 2021 en omfattende restaurering. Salens samlede udtryk er endnu mere smukt og stemningsfuldt, og de mange håndværksmæssige detaljer og kunstværker kommer nu for alvor til deres ret.  

I overensstemmelse med den fredede festsal er der etableret nyt klimaanlæg, forbedret lyd- og lysdesigns samt nye højtalere og anlæg.  

Som gæster kan I afspille en ny lyd- og lysinstallation, der giver mulighed for en totaloplevelse af bygningens historie. I sidefløjen kan I besøge en smuk udstilling om husets historie og på balkonen fortælles arbejderbevægelsens historie fra 1871 til i dag.  

Arbejdermuseet_photo_Adam_Mork_044_L

Untitled Design

Untitled Design (1)

Untitled Design (9)

Se muligheder for bordopstillinger

Festsalen kan I både leje med teaterrækker, langborde, øer, med caféborde og mere. Klik på foto nedenfor, for at se galleri med opstillingerne.