_MG_6102

Loftet_ikoner-01

Slaget på Fælleden

På loftet kan dine gæster få en historisk totaloplevelse gennem lyd- og lysfortælling om Slaget på Fælleden og Louis Pio. 

Tekster, lys og billeder vokser frem på loftets gulv og vægge i en levende fortælling om tiden fra arbejderbevægelsens spæde begyndelse til Slaget på Fælleden i 1872 og frem til opførelsen af forsamlingsbygningen i 1879.
Her møder I Louis Pio, grundlægger af den danske arbejderbevægelse og hans indædte modstander politimester Crone, som med alle midler søgte at bekæmpe socialismens fremmarch. Du kan høre stikkeren, der hviskende beretter om sine observationer fra arbejdernes møder i dansesalon Phønix. Og du kan stå på Nørre Fælleds græs og fornemme de voldsomme kampe omkring dig.

Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (80)Fotograf_Mark_Thyrring_2019_abejder_museet_udstilling_print_version (83)

Untitled Design (1)

Untitled Design (9)

Muligheder for bordopstillinger

Klik på foto nedenfor for at se galleri med opstillingerne.

Vil I vide mere?

Kontakt os med en forespørgsel på festsal@arbejdermuseet.dk eller på booking-telefonen, hverdage 9.30-12.00 tlf. +45 33 93 25 75. Vi glæder os til at hjælpe med lige netop jeres arrangement.