_HYT3633

Lej mødelokalet Pio

Mødelokalet Pio ligger på museets 2. sal og åbner ud til festsalens balkon. Lokalet egner sig godt til møder, workshops, konferencer og foredrag.

Lokalet er opkaldt efter Louis Pio, der regnes for at være grundlægger af den danske arbejderbevægelse.

Her er whiteboards, flipovers, projektor og lærred. Der er højtalere i lokalet og mulighed for at afspille lyd fra en PC. Fløjdørene kan åbnes, så I har kig ud til festsalen. På balkonen kan I strække jeres mødeben, mens I besøger den smukke udstilling om arbejderbevægelsen gennem 150 år.

Har I brug for vidensindspark i forbindelse med mødet, så læs mere her.

Cafe & Øl-Halle sørger for forplejningen i Pio. Læs mere om deres menuer & tilbud og vælg den ønskede forplejning i nedestående forespørgselsformular.

Ønsker du at booke Pio til et møde, er du velkommen til at sende en uforpligtende forespørgsel.

Det er også muligt at kontakte os på festsal@arbejdermuseet.dk eller på booking-telefonen, hverdage 9.30-12.00 på tlf. +45 33 93 25 75. Vi glæder os til at hjælpe jeres arrangement!

Pio_ikoner-01

Velkommen i mødelokalet Louis Pio

Louis Pio er en af arbejderbevægelsens grundlæggere. Han kæmpede for at forbedre levevilkårene for arbejderklassen blandt andet ved at sikre deres ret til at organisere sig politisk og fagligt. Han forsvarede også retten til at forsamles og holde møde. En grundlovsgiven ret, der blev krænket på hans tid. Derfor blev Pio en af drivkræfterne bag idéen om, at arbejderne fik deres eget hus. Nemlig den Forsamlingsbygning, der i dag huser Arbejdermuseet.

Louis Pio (1841-1898)

Untitled Design

Untitled Design (1)

Untitled Design (9)

Se muligheder for bordopstillinger

I Pio kan I få følgende bordopstillinger: Langbord, teaterrækker eller øer. Klik på foto for at se galleri med opstillingerne.