7-10 kopi

Receptioner og firmafester

Hold jeres jubilæum, årsfest, julefrokost eller reception midt i Danmarkshistorien. Under det imponerende glasloft og de knitrende, røde faner kan jeres gæster ikke undgå at blive grebet af historiens vingesus og fællesskabets kraft

Vi skræddersyr gerne jeres fest efter jeres ønske. Læs mere om kapacitet i festsalen her, og tøv ikke med at kontakte os med en forespørgsel på festsal@arbejdermuseet.dk eller på booking-telefonen, hverdage 9.30-12.00 tlf. +45 33 93 25 75.

Mange tak for en fantastisk forårsfest på Arbejdermuseet i fredags. Det var en fornøjelse at kunne samle gode kolleger i de smukke og historiske lokaler, hvor både maden og værtskabet har fået mange rosende ord med på vejen, så giv gerne ros videre til jeres venlige og professionelle kolleger”.

– Uddannelsesnævnet, 2021 

Stolte madtraditioner og bæredygtighed

Når I holder fest på Arbejdermuseet, får I forplejning fra vores dejlige restaurant Café & Øl-Halle.

Café & Øl-Halle er berømte for deres store smørrebrødsbord, hvor alt er lavet fra bunden og gode, bæredygtige råvarer. Men skal I have hele firmaet eller forbundet til selskab, så dækker de lige så gerne festsalen op med hvide duge og blomster til den store gourmetmiddag. 

Café & Øl-Halle er drevet af Helena Unny Rørbo. Før hun kom til Arbejdermuseet i 2015, havde hun Madmanifestet, et af landets første økologiske spisesteder. Med Café & Øl-Halle viderefører hun en lang tradition, da der altid har været beværtning i forsamlingsbygningens kælder til at sørge for forplejningen ved møder, jubilæer og selskaber. 

Læs om mulighederne for sammensætning af jeres festlige dag hos Café & Øl-Halle