Fællessang og Folkets Køkken

Det styrker fællesskabet at synge sammen.

Giv kollegaerne en aften, de vil huske med fællesskab, fællessang og husmandskost i Danmarks vigtigste festsal.

Book arrangementet ved at sende en uforpligtende forespørgsel.

Invitér hele arbejdspladsen med i Forsamlingsbygningen til en aften med fællessang og Folkets Køkken ved langborde i den smukke festsal.
Arrangementet starter med tid til hyggesnak eller jeres egne indslag, hvorefter vores huspianist og historiker guider jer igennem arbejdernes sangskat og spiller op til de kendte og ukendte sange.

Efter første sæt sange, kan alle hente en lækker tallerken husmandskost i Café & Øl-Halles folkekøkken. Menuen er sæsonbaseret og kan fx være tarteletter med økokylling eller brændende kærlighed. Aftenen afsluttes med endnu et sæt sange og lidt tid til hyggesnak.

Fællessang og Folkekøkken kan bookes: På mandage, tirsdage og onsdage kl. 17-19.30. (2,5 timer).

Pris: 60 personer inkl. husmandskost + en genstand pr. person i alt 37.000 kr.

Per ekstra kuvert: 275 kr. per person. Maks kapacitet er 132 personer i Festsalen ved langborde.

Sangtemaer: Arbejdernes kampsange, kvindesange, John Mogensen, Ankers favoritter.

Tilkøb: Ønske til særligt sangtema koster 2500 kr.

RABAT: Arbejdermuseets medlemsforbund får 10 % rabat på grundprisen. Se listen over forbund.

Book arrangementet på festsal@arbejdermuseet.dk eller på booking-telefonen, hverdage 9.30-12.00 tlf. +45 33 93 25 75.

Aftenens vært er historiker og musikformidler Mikkel Skovgaard, der tidligere har foldet sangskatten ud gennem podcast og radio hos Højskolerne og på P2 samt til en række fællessangsarrangementer og alsangsforedrag.