Guidet tur med ekspert

Arbejdermuseet præsenterer løbende særudstillinger. Derfor tilbyder vi også eksklusive omvisninger, hvor udstillingens kurator udfolder udstillingen i en omvisning for jer.

Tøv ikke med at sende en uforpligtende forespørgsel på indhold og dato.

Ekspertomvisning med forplejning

  • Entré til Arbejdermuseet
  • Smørrebrødsbord med én øl, vand eller et glas vin i restaurant Café & Øl-Halle
  • Omvisning med en af vores faglige medarbejdere i en aktuel udstilling

Pris: 475 kr. pr. person / mindst 12 personer.

Læs vilkår for vores gruppepakker.

Ekspertomvisning solo

  • Ekspertomvisning i 45 min. med udstillingskurator i særudstilling.

Pris: Hverdage 1800 kr. / Weekend 2500 kr. Dertil skal I betale entré.

Bemærk: Ekspertomvisninger skal bookes mindst en måned før.

For at bestille, kontakt booking@arbejdermuseet.dk eller ring på tlf. 33 48 03 34.

Aktuelle tilbud

Anker – et usædvanligt liv

  • På 1. sal – max 15 personer

Den 13. juli 2022 ville Anker Jørgensen være fyldt 100 år. Det markerer Arbejdermuseet med en ny særudstilling, hvor vi får et indblik i det menneske, Anker var. Et menneske, der slet ikke kunne lade være med engagere sig, og som konstant søgte svar på livets små og store spørgsmål. Udstillingen vises i perioden 27. juni 2022-31. december 2023. Læs om udstillingen.

Kvindeliv

  • I særudstillingskælderen – max 26 personer

I udstillingen præsenteres arbejderhistorien fra kvindernes perspektiv. Du møder kendte og ukendte kvinder der har kæmpet små og store kampe. I hjemmet, på arbejdspladsen og på barrikaderne. Kampe der har handlet om farlige arbejdsforhold, alt for lange arbejdsdage, usle boliger og en løn der nærmest ikke var til at leve af.  Du møder de kendte kvinder der brød igennem glasloftet. Kvinder som Olivia Nielsen, Marie Christensen og Ritt Bjerregård, men du kommer også tæt på de ukendte kvinder. Kvinder som f.eks. Karen Marie, Vera, Jacobine, Alvilda, Serfinaz og mange flere der sled i hjemmet og på fabrikken, som delte deres inderste tanker i tidens brevkasser, der grinede, drømte, elskede og levede, og du møder dem der gik på barrikaderne for at skabe en bedre fremtid. I omvisningen slutter vi af med at diskutere, hvordan historien skal skrives i fremtiden, og hvilken plads kvinderne skal have heri.  Særudstillingen vises fra den 14. oktober 2023.