Politik for beskyttelse af personoplysninger

Dataansvar

Formålet med Arbejdermuseets Venners persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Arbejdermuseets Venners målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Arbejdermuseets Venner er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger:

Arbejdermuseets Venner
Rømersgade 22
1362 København K
CVR-nr.: 30878523
Tlf.: +45 33 48 03 30
E-mail: venneforening@arbejdermuseet.dk
Website: www.arbejdermuseet.dk

Hvilke personoplysninger indsamler Arbejdermuseets Venner om sine brugere?

Arbejdermuseets Venner indsamler og behandler alene de persondata, som er nødvendige for at kunne levere ydelser og information som du efterspørger, samt for at kunne evaluere og forbedre Arbejdermuseets Venners tilbud til brugere.

Det drejer sig om:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Videregivelse af personoplysninger

Arbejdermuseets Venner videregiver eller sælger ikke personoplysninger til tredjepart uden dit samtykke i hvert enkelt tilfælde.

Sletning af personoplysninger

Arbejdermuseets Venner sletter dine personoplysninger når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

x

🔺Køb din billet på forhånd 🔺