Køb én samlet billet til seks museer

Covid-19 – forlængelse af billetter

Parkmuseerne forlænger gyldigheden af billetter

Gyldigheden af billetter købt før og under nedlukning grundet COVID-19 bliver forlænget med det antal måneder, som nedlukningen har varet. 

Billetter købt i perioderne fra 13. marts til 28. maj 2020 og 13. december 2020 til 21. april 2021 samt gyldigheden af klippede billetter i perioden fra 28. maj til 13. december 2020 forlænges med de fem måneder, som nedlukningen varede. 

Billetter klippet i perioden 1. september 2019 til 13. marts 2020 er blevet ramt af begge nedlukningsperioder, hvorfor deres gyldighed forlænges med otte måneder.

Du kan finde mere information herom på  www.parkmuseerne.dk

Parkmuseerne 

Arbejdermuseet er en del af Parkmuseerne. Det betyder, at du nu kan købe én billet til ét besøg på hver af de seks museer: Arbejdermuseet, Rosenborg, SMK – Statens Museum for Kunst, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum og Palmehuset), Den Hirschsprungske Samling og Davids Samling. Billetten gælder i et år og kan købes på Arbejdermuseet eller på et af de andre museer.

Pris: 245 kr. 

Det giver en besparelse på 50 % ved et besøg på alle museerne og Palmehuset. Køb billetten på museerne.

Det får du med en billet til Parkmuseerne:

  • Et besøg på hver af de seks museer samt Palmehuset i Botanisk Have
  • 10 % rabat i museumsbutikkerne, den dag du besøger museerne
  • 1 år til at bruge billetten

Læs mere på parkmuseerne.dk

Parkmuseerne_Kort nov2018_3000x3000px_DK_v02
Parkmuseerne er byens grønne museumskvarter. Her kan du opleve kronjuveler, meteoritter og sjældne planter. Og se imponerende kunst og interiør skabt af stolte arbejdere og kongelig rigdom. Udenfor venter en grøn oase, hvor du kan læne dig tilbage og mærke årstiderne skifte.

Læs mere på Parkmuseerne.dk

Læs pressemeddelelsen: Arbejdermuseet indtræder i Parkmuseerne