dsc00709

Støt Arbejdermuseet

Hjælp os ved at donere

Din støtte er en håndsrækning til den omfattende renovering af de permanente udstillinger, der er planlagt de kommende år, og til at fortsætte vores arbejde med at lave undervisning i særklasse for flere end 20.000 skolebørn, elever på ungdomsuddannelser og erhvervsskoler. Men også til at drive vores institution som museum, bibliotek og arkiv og og formidle historier om arbejdsliv og hverdag blandt lønmodtagere i Danmark gennem de seneste 150 år.

Hvis Arbejdermuseet årligt modtager 100 donationer af minimum 200 kr, har vi som almennyttig forening mulighed for at modtage momskompensation. Størstedelen af museets økonomi skabes i dag ved egen indtjening, og derfor gør din hjælp en stor forskel.

Skattefradrag, når du støtter
Skriv dit personnummer på, hvad enten du donerer via bankoverførsel eller MobilePay – så indberetter vi til SKAT og du får automatisk et fradrag.

Bankoverførsel
Overfør til Arbejdermuseets konto reg: 5334 – konto: 0000240140. Husk at skrive CPR eller CVR-nummer på indbetalingen, hvis du ønsker skattefradrag.

MobilePay
Overfør via MobilePay til 32547 og husk CPR eller CVR-nummer i kommentarfeltet. Er du på mobilen, kan du bare klikke her, så åbner MobilePay, hvis du ønsker skattefradrag.

 

Mange tak for dit bidrag, det er meget værdsat!

Arrangementer >

Debat, fællespisning, koncerter, omvisninger mm.

Arrangementer

Se arrangementer
Bibliotek og arkiv>

Dyk ned i historien digitalt

Bibliotek og arkiv

Kom til arbejderhistorien