dsc00709

Støt Arbejdermuseet

Hjælp os ved at donere

Hvis Arbejdermuseet årligt modtager 100 donationer af minimum 200 kr, har vi som almennyttig forening mulighed for at modtage momskompensation. Størstedelen af museets økonomi skabes i dag ved egenindtjening, og derfor gør din hjælp en stor forskel.

Din støtte er en håndsrækning til den omfattende renovering af de permanente udstillinger, der er planlagt de kommende år, og til at fortsætte vores arbejde med at lave undervisning i særklasse for flere end 20.000 skolebørn, elever på ungdomsuddannelser og erhvervsskoler. Men også til at drive vores institution som museum, bibliotek og arkiv og lave formidling om vores fælles arbejderhistorie.

Skattefradrag, når du støtter

Alle donationer op til 17.000,- er fradragsberettigede. Hvis du oplyser dit CPR- eller CVR-nummer i skemaet nedenfor, så får du automatisk fradrag.

Mange tak for dit bidrag

Du kan støtte Arbejdermuseet med et lille eller stort beløb, enten en enkelt gang eller som fast månedlig overførsel. Uanset størrelsen på din donation, så betyder den uendeligt meget. Når du støtter Arbejdermuseet, er du med til at sikre, at vi også i fremtiden som statsanerkendt museum, bibliotek og arkiv kan bevare, tilgængeliggøre og formidle historier om arbejdsliv og hverdag blandt lønmodtagere i Danmark gennem de seneste 150 år.

Bibliotek og arkiv>

Dyk ned i historien digitalt

Bibliotek og arkiv

Kom til arbejderhistorien