Booking og praktisk info

Vil du booke et undervisningsforløb? Det er nemt gennem vores online booking. Se den samlede oversigt over vores undervisning og book et forløb.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os på booking@arbejdermuseet.dk eller telefonisk på 3348 0330. Bookingafdelingen er åben mandag- fredag kl. 9.30-12.00

Undervisning efter Covid-19 retningslinjer

Al undervisning foregår efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer for skolerne. Vores undervisere bruger værnemidler og vi spritter løbende af i undervisningen.  På Arbejdermuseet gør vi alt, hvad vi kan for at passe på jer.

Afbestilling

Du kan uden omkostninger afbestille dit undervisningsforløb gennem vores bookingsystem op til 48 timer, før undervisningen begynder.

  • Afbestiller du mere end 24 timer før, skal du ringe til vores bookingafdeling.
  • Afbestiller du under 24 timer før, regnes som manglende fremmøde. I så fald skal du betale fuld pris for undervisningsforløbet.

Garderobe

Ved indgangen har vi garderobeskabe, hvor elevernes tasker skal ligge, mens I er på besøg.

Madpakker

Madpakker kan spises i festsalen eller i gården efter godkendelse fra personalet. Det er ikke muligt at spise medbragt mad i Kaffebaren.

OBS: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det desværre ikke altid muligt at spise madpakker på museet. Ring eventuelt dagen før jeres besøg på 3348 0337 og hør nærmere.

Besøg os på egen hånd>

Besøg os på egen hånd

Book og læs mere om besøg uden undervisning

Book her
Erhvervspraktik>

Erhvervspraktik

Drømmer du om at arbejde på et museum?

Læs mere
Gratis digital undervisning >

Gratis digital undervisning

Opgaver, lærervejledninger, film og fakta - lige til at hente

Gå på opdagelse
x

♦️ Vi ÅBNER 21. APRIL – LÆS RETNINGSLINJER FOR BESØG HER