Booking og praktisk info

Besøg Arbejdermuseet med og uden undervisning

Arbejdermuseet er lukket frem til d. 17. januar. Du kan booke undervisningsforløb online. Se den samlede oversigt over vores undervisning og book et forløb.

Vil du besøge os uden et undervisningsforløb? Læs mere og bestil tid her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os på booking@arbejdermuseet.dk eller telefonisk på 3348 0330. Bookingafdelingen er åben mandag- fredag kl. 9.30-12.00

Afbestilling

Du kan uden omkostninger afbestille dit undervisningsforløb gennem vores bookingsystem op til 48 timer før, undervisningen begynder.

  • Afbestiller du mere end 24 timer før, skal du ringe til vores bookingafdeling.
  • Afbestiller du under 24 timer før, regnes det som manglende fremmøde. I så fald skal du betale fuld pris for undervisningsforløbet.

Retningslinjer grundet Corona

Da vi ikke kan garantere, at der ikke vil være over 200 mennesker på museet samtidigt, skal alle gæster over 15 år vise coronapas – også ifm. undervisning.

Coronapas gælder folk, der er fuldt vaccineret, eller som har modtaget deres første vaccinestik inden for de sidste 2 uger. Folk, der ikke har modtaget vaccinen, kan fortsat få et gyldigt coronapas ved negativ coronatest, eller hvis de har været smittet med COVID-19 inden for de sidste 6 mdr. Undtagelser til kravet om coronapas gælder for borgere, der kan fremvise dokumentation for, at man er undtaget fra test.

I vil blive bedt om at vise coronapas ved indgangen/butikken.

Garderobe

Ved indgangen har vi garderobeskabe, hvor elevernes tasker skal ligge, mens I er på besøg.

Madpakker

Madpakker kan spises i festsalen eller i gården efter godkendelse fra personalet. Det er ikke muligt at spise medbragt mad i Kaffebaren.

Besøg os på egen hånd>

Besøg os på egen hånd

Book og læs mere om besøg uden undervisning

Book her
Erhvervspraktik>

Erhvervspraktik

Drømmer du om at arbejde på et museum?

Læs mere
Gratis digitale undervisningsmaterialer >

Gratis digitale undervisningsmaterialer

Opgaver, lærervejledninger, kilder, film og fakta - lige til at hente

Gå på opdagelse
x

🔺Vi genåbner søndag d. 16. januar🔺