Erhvervspraktikant

Drømmer du om at arbejde på et museum, som historiker eller med undervisning? Så er erhvervspraktik på Arbejdermuseet, måske noget for dig?

_MG_5876

Vi sammensætter et praktikprogram, der kommer rundt om forskellige dele af arbejdet i skoletjenesten. Du får både muligheden for at se undervisning, selv komme med dine ideer og tanker til undervisningen og til den almindelige formidling i udstillingerne.

Vi prioriterer også altid at du får tid, til at sidde med et selvvalgt projekt, så du får mulighed for at gå i dybden med det, der lige præcis interesserer dig.

Det kan være, at du laver en SoMe-historie? Anmelder et undervisningsforløb eller en udstilling? Eller noget helt andet. Det planlægger vi sammen, når din praktikplan skal lægges.

Hvordan gør du?

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvad praktikken indbefatter, så kontakt os. Skriv gerne lidt om, hvad du finder spændende og hvorfor du gerne vil i praktik i Skoletjenesten på Arbejdermuseet, så kan vi tage hensyn til dine interesser i praktikprogrammet.

Kontakt undervisningsansvarlig Galit Peleg: gpe@arbejdermuseet.dk eller Ane Riis Svendsen; ars@arbejdermuseet.dk 

Erhvervspraktik i uge 14, 2021

Næste gang du kan komme i erhvervspraktik er i uge 14, 2021. Arbejdermuseet tilbyder kun erhvervspraktik i udvalgte uger i løbet af året.

Falder din erhvervspraktik i en anden uge? Så foreslår vi, at du taler med din lærer eller praktikvejleder om muligheden for at flytte din praktik.

 

x

♦️ VI HAR ÅBENT – LÆS RETNINGSLINJER FOR BESØG ♦️