Dagtilbud

Leg, læring og masser af fællesskaber. Velkommen til Arbejdermuseets yngste gæster.

Børnenes Arbejdermuseum er skabt i børnehøjde og med det ene formål, at give vores yngste gæster et sanseligt, spændende og sjovt første møde med historie og museer. I denne udstilling må man røre ved og lege med alt.

Arbejdermuseet/Børnemuseeum

Barn i gamle dage

I dette skræddersyede undervisningsforløb til storegrupperne i børnehaver kommer børnene med tilbage i tiden, når de møder Marie og Kristian i København sådan som byen og hverdagslivet kunne tage sig ud for næsten 120 år siden.

Læs mere og book forløbet her

Besøg på egen hånd

I er altid meget velkomne til at besøge museet på egen hånd. Et besøg på egen hånd varer en time og bookes her og koster 150 kr. i bookinggebyr. Børn under 18 år må ikke færdes alene i udstillingerne. Ved institutions-/klassebesøg skal der derfor være to lærere/pædagoger med, som følges med børnene rundt på museet.

Arbejdermuseet/Børnemuseeum

Madpakker og garderobe

Madpakker kan spises i selve museets festsal eller i gården efter anvisning fra vores museumsværter som altid står klar til at hjælpe jer på dagen. Er vejret godt kan vi også anbefale Botanisk Have eller Ørstedsparken, hvor der er legeplads med borde og bænke.

På museet er der garderobe med mulighed for aflåste skabe.

NB: Ved afholdelse af arrangementer i festsalen er det ikke muligt at spise madpakker i festsalen. Ring eventuelt dagen før jeres besøg på 3348 0337 og hør nærmere.

Transport

Arbejdermuseet ligger fem minutters gang fra Nørreport Station og er dermed let at komme til både med S-tog. metro og busser.

x

🔺Køb din billet på forhånd 🔺