Mellemtrin

Identifikation, indlevelse og stærke fortællinger i børnehøjde.

Hvad kan man egentlig lære på et museum? Og hvilke historier om hverdagen, børneliv og fællesskaber kan man udforske og fordybe sig i på Arbejdermuseet?

laering_læs leg og lær 3

Hverdagslivet sådan som det formede sig for tusindvis af ganske almindelige mennesker i Danmark fra 1870’erne og frem er gennemgående tematikker for museets undervisningstilbud til mellemtrinnet. Her sætter vi børnelivet i centrum og skaber undervisning, der giver eleverne et indblik arbejdernes verden, både når den var allerbedst med dens fællesskaber og sammenhold, og når den var allerværst med usle boliger, pantefogeden, osende fabrikker og den evigt knurrende sult i maven.

Før og efter undervisningen

Til vores undervisningsforløb knytter der sig lærervejledninger og forslag til før- og efteropgaver, så der skabes sammenhæng mellem elevernes undervisning i skolen og på museet.

Under publikationer finder du undervisningsmaterialer, der understøtter forløbene.

Har du spørgsmål til din booking eller til undervisningen, er du altid velkommen til at kontakte vores bookingafdeling mandag- fredag kl. 9.30-12.00 på 3348 0330 eller booking@arbejdermuseet.dk

laering_sørensen1

x

Du kan trygt besøge Arbejdermuseet – læs om vores tiltag for din sikkerhed 🤚🏻