Studiepladser

Er du i gang med at skrive speciale, en større skriftlig opgave eller søger du et sted til fordybelse? Grib chancen, og benyt dig af vores studiepladser.

På Arbejdermuseets 1. sal ligger bibliotekets studiepladser, som er en åben læsesal for studerende og andre interesserede. Med studiepladserne tilbyder vi et unikt arbejdsmiljø til fordybelse – midt i vores historiske rammer for arbejderhistorien. Studiepladserne kan benyttes hver dag (man.-søn.) fra kl. 10.00 og frem til museet lukker kl. 16.00. Der er fri internet og strømudtag til alle pladser.

I tilknytning til studiepladserne afholder vi i løbet af efteråret specialecaféer, arbejderhistoriske læsekredse og en masse andre spændende arrangementer.

Er du interesseret i at booke en specialeplads/fast plads i længere periode, så kontakt Mette Kjær Ovesen om lån af skab, og reservation af bord.

Som bruger af studiepladserne tilbydes en særlig kaffeordning, der giver 50% rabat på kaffe og the samt gratis genopfyldning i den hyggelige Kaffebar på museet. Og du kan nyde din frokost i de flotte historiske omgivelser i Arbejdermuseets Festsal!

Sådan gør du
Du møder op den dag, du vil benytte studiepladserne. Det er ikke nødvendigt at reservere på forhånd, og det koster ikke noget at bruge pladserne. Du skal dog betale entré til museet. Som studerende kan du få et særligt billigt årskort til kun 100 kr. via indmeldelse i vores Venneforening. Medlemskab kan ske ved henvendelse til: venneforening@arbejdermuseet.dk Med et årskort får du desuden adgang til alle udstillinger på museet og en række events.

Derudover kan man ved medlemskab i en række fagforeninger få gratis entré – f.eks. Dansk Magisterforening. Se hvilke fagforeninger det gælder her.

Er du studerende på SDU har du desuden fri adgang til studiepladserne uden at skulle betale entré.

Har du spørgsmål til studiepladserne eller til vejledning i informationssøgning i vores biblioteks- og arkivsamling, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Mette Kjær Ovesen på mko@arbejdermuseet.dk

Vi glæder os til at se dig!

 

x

VIL DU MODTAGE NYHEDER FRA OS? 🚩Tilmeld dig vores nyhedsbrev her