Studiepladser – Book en specialeplads

Er du i gang med at skrive speciale eller en større skriftlig opgave, så grib chancen og benyt dig af vores studiepladser.

Studiepladserne er lukket for besøgende fra den 19. december 2021 til den 17. januar 2022 som følge af gældende corona-restriktioner.

 

ALLE PLADSER ER OPTAGET FREM TIL AUGUST 2021

På Arbejdermuseets 1. sal ligger bibliotekets studiepladser, som består af 12 specialepladser. Med studiepladserne tilbyder vi et unikt arbejdsmiljø til fordybelse – midt i vores historiske rammer for arbejderhistorien. Studiepladserne kan benyttes hver dag (man.-søn.) fra kl. 10.00 og frem til museet lukker kl. 17.00. Der er skab, fri internet og strømudtag til alle pladser. Brug af plads kræver forhåndsreservation og alle pladser er desværre pt. reserveret frem til 31. juli 2021. 

Som specialepladsbruger tilbydes du en særlig kaffeordning, der giver 50% rabat på kaffe og te samt én gratis genopfyldning i den hyggelige Kaffebar på museet. Og du kan nyde din frokost i de flotte historiske omgivelser i Arbejdermuseets Festsal!

Sådan fungerer ordningen
Specialepladser kan bookes for enten forårssemestret (februar-juli) eller efterårssemestret (medio august-december. Nøgledepositum udgør 200 kr.

Du skal betale entré til museet, men som studerende kan du få et særligt billigt årskort til kun 100 kr. via indmeldelse i vores Venneforening. Medlemskab kan købes i butikken eller ved henvendelse til: venneforening@arbejdermuseet.dk. Med et årskort får du desuden adgang til alle udstillinger på museet og en række events.

Derudover kan man ved medlemskab i en række fagforeninger få gratis entré – f.eks. Dansk Magisterforening. Se hvilke fagforeninger det gælder her.

Er du studerende på SDU har du desuden fri adgang til studiepladserne uden at skulle betale entré.

Har du spørgsmål til studiepladserne, forespørgsel på reservation fra den 1. august 2021 eller til vejledning i informationssøgning i vores biblioteks- og arkivsamling, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Mette Kjær Ovesen på mko@arbejdermuseet.dk

Vi glæder os til at se dig!