Bibliotekar

Kunne du tænke dig at arbejde i en organisation, der beskæftiger sig med vigtige historiske og aktuelle samfundsspørgsmål, og har du stærke kompetencer indenfor drift af databaser, så har du nu muligheden for et spændende og alsidigt arbejde som bibliotekar.

Ansøgningsfrist er den 2. september kl. 12.00. Angiv “Bibliotekar” i emnefeltet.

Stillingsopslag_Bibliotekar

Timelønnede Museumsværter

Brænder du for at skabe gode oplevelser? Er du serviceminded? Og har du lyst til at blive en del af vores dygtige og engagerede værtsteam, så har vi netop nu fire ledige stillinger som museumsvært.

Ansøgningsfristen er den 4. september kl. 15.00. Angiv “Museumsvært” i emnefeltet.

Stillingsopslag, Museumsværter

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger

Da Arbejdermuseet opslår alle ledige stillinger og praktikmuligheder, modtager og gemmer museet ikke uopfordrede ansøgninger.

Du kan holde dig orienteret om ledige stillinger på denne side eller via museets profil på sociale medier, hvor ledige stillinger ligeledes offentligøres.

Læs Arbejdermuseet politik for beskyttelse af persondata i forbindelse med rekruttering

Du kan trygt besøge Arbejdermuseet – læs om vores tiltag for din sikkerhed 🤚🏻