22. november 2017

Vi søger en museumsvært med administrative opgaver

Afdelingen Publikumsservice på Arbejdermuseet har ansvaret for billetsalget, informationen, museumsbutikken, bookingkontoret, kaffebaren, lokaleudlejning, sikkerhedsmæssige spørgsmål, samt afvikling af gruppebesøg samt interne og eksterne arrangementer i festsalen.

Vi tilbyder nu en bred og forskelligartet stilling som museumsvært med særligt fokus på administrative opgaver.
Ansøgningsfrist er 13. december 2017

Læs hele jobopslaget

Vi søger en museumsinspektør med blik for totaloplevelsen

Arbejdermuseet beskæftiger sig med helt centrale faktorer bag udviklingen af nutidens samfund og har i de kommende år en ambition om at forny og udvikle måderne, hvorpå vores samlinger, viden og rum kan bidrage til varierede og engagerende møder med historien.

Vi søger netop nu en ambitiøs og kreativ museumsinspektør, der skal være med til at realisere denne ambition.
Ansøgningsfrist er 28. december kl. 12.00

Læs hele jobopslaget.